pfff...regen tijdens de speeltijd




Jammer, de laatste week hebben we vaak onder het afdak moeten spelen omdat de weergoden ons zwaar in de steek lieten.  Gelukkig ligt er in de boekenklas een hele verzameling strips te wachten om gelezen ze worden.  Ineens geen gemopper meer over de regen.  Leuk!

leesfoto's

Kerstvakantie in zicht!


Joehoe!  Kerstvakantie in zicht.  Wees maar zeker dat die verdiend is.  Natuurlijk hoort daar een feestje bij.  Onder de kerstboom lagen een hoop cadeautjes en die konden we verdienen door eerst een durfopdracht uit te voeren.  Fun fun fun!  En als kers(t) op de taart kwam Luca helemaal overgevlogen uit Abu Dhabi.  Van een verrassing gesproken.

Foto's vind je hier

Sint op school en in de klas.

Woehoe...het is zo ver.  Sinterklaas en zwarte piet komen aan op school.  Spannend.....
Hij liet zelfs een filmticket achter.  Woensdag gaan we dit verzilveren.  We kijken er al naar uit.

Meer foto's vind je in de zak, euhhh hier

Lezen levert ons pannenkoeken op.

We hebben al voor de tweede keer 125 leesstempels gespaard.  De eerste keer keken we als beloning naar een film.  Deze keer kozen we voor het bakken van pannenkoeken.  Lekker en ...leuk.


Wil je het water in de mond krijgen?  Klikken maar!

Na de Sintknutsels...de Sintverhalen

Dat de Sint voor altijd een plaatsje in ons hart heeft, is wel duidelijk.  We schoven de banken aan de kant.  Op de splinternieuwe zitzakken genoten we van Sintverhalen en gingen we op zoek in het mega-zoekboek.  Als extraatje kwam Ewouts mama niet één maar twee Sintverhalen voorlezen.  Ook zij kreeg een ereplaatsje :).

Natuurlijk willen jullie meer foto's zien.  Dat kan hier.

Tussendoor telen we witloof...en de stronkjes zijn al herkenbaar. :)


 Er staat al een paar weken een kartonnen doos aan onze klasdeur.  Daaronder telen we witloof.  We laten jullie even piepen.  Geef toe...het begint al op witloof te lijken hé :).



Sintknutsels

De spanning stijgt, Sinterklaas is in het land!  Een ideaal knutselthema.  De brave kindjes in een creatieve bui :)
meer foto's vind je hier.





Sint, we wachten op jou!



De traditionele liedjes voor Sinterklaas kennen we op ons duimpje.  We vonden het dan ook het moment om een stoerder liedje aan te leren.  Onze eerste keer voor de camera is wat onwennig, maar Sint...het is beloofd...wanneer U vrijdag in de klas komt geven we ons volledig :)