Logeren op school

Hier keken we zo lang naar uit: een nachtje op school blijven slapen.  Sinds september vragen we er al naar, maar eerst moesten we genoeg leesstempels behalen om de juf te kunnen overtuigen.  Het werd een supergeslaagde activiteit: onze klas werd omgetoverd tot een gezellige slaapplaats, we aten frietjes, we leerden didgeridoo spelen, we sloten de avond af met een film van Harry Potter. Vrijdag stonden we met kleine oogjes op, al hadden we wel goed geslapen.  Ontbijten en tanden poetsen op school: het is eens wat anders.  Onze slaapplaats moest ook terug klas worden en als klap op de vuurpijl werd er in de namiddag ook nog carnaval gevierd.  Moe maar voldaan konden we nadien de vakantie induiken.

Veel foto's van een superactiviteit!

Auteur Stefan Boonen op bezoek!

Hoog bezoek: auteur Stefan Boonen kwam langs.  Samen met het derde leerjaar luisterden we naar zijn spannende verhalen.  Nu weten we dus ook dat je de beste verhalen schrijft, als je ze zelf eerst hebt meegemaakt.  Ook als je daar eerst het teentje van je zoon voor moet opeten :)
Juffen en kinderen luisterden met open mond en nadien konden de handtekeningenjagers ook hun slag slaan.  Topvoormiddag!

Schaatsen

Wat doen we als de juf op bijscholing is?  Juist ja, schaatsen met juf Goele.

Bewegingstussendoortjes

Er wordt hard gewerkt in het vierde leerjaar.  Tussendoor moeten we af en toe stoom aflaten.  Dat doen we met bewegingstussendoortjes.  Dat levert soms hilarische taferelen op.

Met z'n allen naar "Wil-en durfeiland" en "Denkeiland".

"Fruit een lekkere buit" daagde ons uit om zelf een dambord te ontwerpen.  Handen uit de mouwen en spelregels opzoeken op het "Wil- en durfeiland"! Daarna uittesten op "Denkeiland".


Benieuwd naar de resultaten?  Klik hier.

Krantenkoppen

Bij ons geen slecht nieuws als we de krant lezen.  Wij maken onze eigen krantenkoppen.

Zin om blij te worden?  Klik hier.