Hier blogt een KEIFIERE juf... schoolfeest


Wat een superdag!  Ons indianendorp werd feestelijk geopend.  Indianen, water, vuur, aarde en lucht stonden centraal.  Elke klas had een act voorbereid.  Wij smeerden onze stemmen, stemden de piano's klarinetten en gitaren en...dit was het resultaat.  Ik zeg het nog een keertje....sjarelkes van het vierde...ik ben zzzzzzooooooooooooo fier op jullie!


Ga snel naar ons schoolfeestfilmpje kijken
filmpje

Met z'n allen op beweegeiland: Sportdag

De tweede graad werd uitgenodigd op de sportdag van de gemeente.  Afspraak met alle Boutersemse derde- en vierdeklassers aan de gemeentelijke sporthal voor een leuke sportdag.  Dansen, hockey, reis rond de wereld, zelfverdediging, handbal, korfbal en verrekijkervoetbal...we deden het allemaal.  Meester Filip was de fotograaf van dienst

 Wil je ons zien zweten?  klik hier

Vandaag waren we er even niet...schoolreis

Wat een topdag!  Het perfecte weer, de perfecte locatie, de perfecte workshops.  Van een super schoolreis gesproken!
Met de bus reden we richting Bokrijk.  We wandelden daar naar de andere kant van het park om te valkenieren.  En al zijn het roofvogels...er zaten cuties tussen:).  Daarna speelden we uitgebreid met het speelgoed uit de oude doos.  Sommigen waagden zich zelfs aan andere kleren uit de verkleedkoffer.  Nadien stond workshop 2 te wachten: reuzenganzenbord.  Tof...met een groepje op ontdekking door Bokrijk.  Een dag vol actie en plezier.
Nog eens nagenieten of gewoon benieuwd naar onze 174 (!) foto's? Klik dan hier.

Mama's in de spotlights

Lieve mama's...wij weten al wat er in de cadeautjes zit...jullie moeten nog eventjes geduld oefenen:)

Muzikaal toptalent in actie

Omdat we jullie allemaal willen verrassen op het schoolfeest zijn we begonnen met de voorbereidingen van ons optreden.  Muziekjuf Sara kwam ons een duw in de rug geven, wij deden de rest.  Om het met haar woorden te zeggen: "Wat een talent in deze klas, kom maar allemaal naar mijn koor :)".  Als dat geen compliment is!  Kom ons maar bewonderen tijdens het schoolfeest op 30 mei.
Superleuk was het!

Meer foto's

Multitasken: WO en ICT in één les

Compostmeester Yves kwam nog eens op bezoek.  Eerder kregen we al de opdracht om een groepswerk rond een opgegeven kruid te maken (bieslook, rozemarijn, kerrie, citroenkruid, of citroenmelisse).  Maandag bekeek Yves onze werken en hij zag dat het goed was :).  Per groep staken we de handen ook uit de mouwen om de kruiden in het schooltuintje te planten.  Omdat we ook met een fototoestel moeten kunnen werken, kregen we een extra opdracht: neem foto's van je groepje tijdens de buitenactiviteit.  Voilà, zo kan de juf weer een taakje overlaten aan de kinderen.  Handig toch!  En het resultaat mag zeker en vast gezien worden.

Benieuwd naar onze foto's klik hier