Scholenveldloop

De sportievelingen uit het vierde zetten allemaal hun beste beentje voor.  Een dikke proficiat allemaal en nog een extra hieperdepiep hoera want onze eigen Charlotte liep zelfs zo goed dat ze een beker mee naar de klas kon nemen :)


foto's (die een beetje naar het zweet kunnen ruiken :)

Toneel: Bram en de oké brigade

Bram kwam met zijn futuristische fiets nog eens uitleggen dat we pesten maar niets vinden.  We werden allemaal lid van de oké brigade.

handen uit de mouwen: we meten

Een kilometer is zo lang als de afstand van de speelplaats tot aan het korfbalveld EN terug.  Dat hebben we al wandelend kunnen ontdekken.
Een lat van een meter zou te groot zijn voor onze pennenzak, maar een dm zou er dan wel weer in kunnen.  In een dm kunnen 10 cm en als je een meter in cm moet verdelen ben je dan wel weer even bezig, want daar kunnen er 100 in.  Dit hebben we al allemaal kunnen ondervinden, kijk maar:

Wij meten

De eerste schooldag

Een beetje zenuwachtig, maar we zijn er allemaal klaar voor.  Ook de directie komt nog even een woordje doen na de speeltijd.


Voor meer foto's...klik hier

En...we...zijn...vertrokken!!!!


Voorlopig zullen jullie nog geen foto's van de vierdeklassers vinden op deze blog.  Daarvoor moeten eerst alle privacy papieren in orde zijn.

Toch kan ik al melden dat we een goede start hebben genomen: een nieuwe juf, drie nieuwe jongens in de klas, nieuwe regeltjes waar we ons al supergoed aan houden.  Ik voel het al...dit komt goed!