Wauw...ons eigen hoorspel.

Tijdens ons avondje en nachtje op school maakten we een hoorspel tijdens een workshop.  Niet gemakkelijk, maar wat we in iets minder dan twee uur gerealiseerd hebben, mag toch "gehoord" worden.
De geesten van de nacht....door de leerlingen van het vierde leerjaar.

De laatste schooldag en dan duiken we de vakantie in...

Rapporten uitdelen, fruitbrochettes maken en de allerlaatste "klasfie".  Dit moet de laatste schooldag zijn.  Een dikke merci sjareltjes, we hebben er (al zeg ik het zelf) samen een leuk schooljaar van gemaakt.  Dikke, dikke kus en "doe da goe in't vijfde hé".

Van een stoere uitstap gesproken: Ninglinspo

Op de voorlaatste dag van het schooljaar trokken we er met 3, 4 en 6 nog op uit.  We maakten een mooie wandeling aan, langs en in de Ninglinspo.  Klimmen, klauteren, met water spetteren, glijden en ons heel goed amuseren.  Een ideale afsluiter van dit schooljaar.



Voetbalfinale - ijskar - superfinale

Dinsdagvoormiddag, 27 juni was het zo ver.  De voetbalfinales werden gespeeld!  Elke graad speelde z'n eigen finale.  Geen winnaars in onze klas, maar "de sportaapjes" hebben absoluut hun mannetje gestaan.  De niet-voetbalfans konden met krijt tekenen, kubb's spelen of meedoen met de estafettespelletjes.
Na het middageten had de leerlingenraad voor een ijskarretje gezorgd en daarna  stond de superfinale op het programma: juffen en meesters tegen de winnaars van de finale.  Gewoon ter info,...het werd 4-1 voor de juffen en meesters...oud, moe maar nog niet helemaal versleten;)...maar morgen wel zo stijf als een plank :)

mmm picknick

Geen middagmaal meer tijdens de laatste week van het schooljaar.  Geen probleem, dan houden we toch een gezellige picknick.  De leerlingenraad zorgde voor drankjes.  De opbrengst gaat naar een goed doel.