Ons Halloween feestje in de klas

Vandaag hebben we Halloween gevierd in de klas.
De kinderen mochten zich verkleden, sommigen waren echt angstaanjagend!! ๐Ÿ‘น ๐Ÿ‘ป ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ’€
We hebben niets warm gekookt, maar maakten wel spinnetjes met druiven en snoepveters. En ook met oreo's en dropveters. Nadien waren er kinderen met buikpijn, want blijkbaar dachten ze dat ze alles moesten opeten. Tja, bewaren voor later is blijkbaar een beetje moeilijk...
Hieronder enkele foto's ervan. ๐ŸŽƒ๐ŸŽƒ๐ŸŒ•


Verrassing voor juf Larissa...

Zaterdag gaat juf Larissa trouwen met Wim. ๐Ÿ’’
Om dat te vieren wouden we haar graag verrassen.
Vorige week maakten de kids al allemaal een kaartje om af te geven. En aangezien ik gisteren toch moest gaan winkelen voor ons Halloween-feestje is er ook voor roosjes gezorgd.
Juf Leen hielp met het afleidingsmanoeuvre om juf Larissa even weg te krijgen. En toen ze terugkwam stonden alle kinderen mooi in een ere-haag.
We hebben dat heel goed gedaan, want juf Larissa had helemaal niet gemerkt dat we er al 2 weken mee bezig waren!! 
Nog een heel dikke proficiat van ons allemaal, juf! ๐Ÿ’‘๐Ÿ’–


Scholenveldloop

Op maandag 25 september mocht onze klas deelnemen aan de scholenveldloop. Deze ging door op het terrein van de korfbal. Helaas zaten er voor onze klas geen medailles in, maar deelnemen is belangrijker dan winnen!


Onze klasfoto

Onze klasfoto gemaakt door de schoolfotograaf. De inscankwaliteit is niet zo geweldig, ik zal het eens opnieuw moeten proberen met mijn scanner thuis... ๐Ÿ˜Š


Project kunst deel 2

Vorige week mochten we stempels maken. Deze week (op donderdag) mochten we dan weer met plakband spelen. En dan niet zomaar doorzichtige plakband, maar wel van die gekleurde. De juf had de Action leeg gekocht om ervoor te zorgen dat alle kids van 4, 5 en 6 konden kiezen uit de rolletjes plakband, want ja, elk kind kreeg er 2. Met behulp van wat krantenpapier of karton werden allerlei figuurtjes gevormd.
Het was weer een fijne les. Nog eens bedankt!!